Logo detorenbommelerwaard.nl


Rosa Haring is erg trots op zichzelf. Ze heeft de Nijmeegse Vierdaagse helemaal uitgelopen, en dat zonder blaren! Gefeliciteerd Rosa!
Rosa Haring is erg trots op zichzelf. Ze heeft de Nijmeegse Vierdaagse helemaal uitgelopen, en dat zonder blaren! Gefeliciteerd Rosa!

Rosa heeft finish van Vierdaagse gehaald

Opijnen - In De Toren van twee weken geleden kon je een verhaal lezen over Rosa Haring uit Opijnen. Met haar 12 jaar was zij één van de jongste deelnemers aan de Nijmeegse Vierdaagse. Inmiddels heeft ze het zo gewenste kruisje in handen!

Het #vteam heeft elke dag ruim 30 kilometer gelopen. Rosa schreef eerder dat ze met name uitkeek naar de finish, maar in Nijmegen was het alle dagen een groot feest. Rosa zegt: "Wat een onvergetelijke ervaring was dit. Het was zwaar, maar het was het meer dan waard! Het is zo superleuk om hier aan mee te doen, ik wil volgend jaar weer! Mijn moeder had nog wat last van haar voeten, maar ik had nergens last van." De warmte op woensdag vond ze wel erg zwaar en ze moesten die dag ook nog eens 34 kilometer lopen. "Op vrijdag was het echt een groot feest. Ze zeggen dat je de laatste kilometers gedragen wordt, maar ik heb het toch echt zelf gelopen", lacht ze. "Ik ben heel trots! Het lopen met het vteam was heel leuk, ik heb er leuke vrienden aan overgehouden. We hebben elkaar echt gesteund en we hebben samen veel lol gehad. Daarvoor wil ik kindercorrespondent Tako Rietveld en zijn team ook bedanken!"

De Kindercorrespondent laat kinderen hun verhaal vertellen in binnen- en buitenland. Tako vertelt: "Kinderen kijken anders naar de wereld. Ze hebben andere visies, meningen en oplossingen. Dat wilden we ook tijdens de Vierdaagse laten zien."

Reageer als eerste