• Alles
  • (1)
    Theater
  • (1)
    Natuur
  • (2)
    Cursus-Workshop

Vrouwenavond over Veiligheid en Leefbaarheid

dinsdag 18 februari 20:00 uur

Vrouwenavond over Veiligheid en Leefbaarheid

Mieke Boas uit Kerkdriel en Liesbeth Faas uit Hedel verzorgen voor de vijfde keer een bijeenkomst voor en door vrouwen. Het thema van de avond op dinsdag 18 februari is "veiligheid en leefbaarheid".

De onderwerpen worden tijdens de bijeenkomst in de Leyenstein in Kerkdriel in de meest brede zin aangevlogen. Bij hoge uitzondering is er deze avond een mannelijk gast. Burgemeester Henny van Kooten van Maasdriel verzorgt als portefeuillehouder veiligheid een inleiding over het onderwerp. Wijkagent Ingrid Visser is de andere gastspreker en zij vertelt over haar dagelijks werk.

Wat zien we in onze directe leefomgeving als het gaat om veiligheid? Nog belangrijker: wat doen we met wat wij met onze eigen ogen zien, en bij wie kunnen we terecht? Het zijn enkele vragen waarover de aanwezigen met elkaar in gesprek gaan. Ook meepraten? Meld dan aan via D66 Bommelerwaard via https://bommelerwaard.d66.nl/

De vrouwenavond Veiligheid en Leefbaarheid, dinsdag 18 februari in De Leyenstein in Kerkdriel. Inloop vanaf 19.30 uur, aanvang 20.00 uur.


deel deze activiteit

Locatie

De Leyenstein
Kerkdriel
Bernhardstraat 2
5331TA


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden