Logo detorenbommelerwaard.nl
  • Alles

Luisterconcert Wieners in Het Hof

zondag 9 augustus 14:00 uur

Oliver Piper

Op zondagmiddag 9 augustus spelen Two Wieners in Het Hof Zaltbommel. Het betreft een luisterconcert met slechts 36 zitplaatsen, kaartjes kosten € 6 in de voorverkoop.

De Two Wieners zijn Rob Roemers (Zaltbommel) en Jaap Wijn (Brakel). Met gitaar, contrabas en twee puike zangstemmen, brengen zij de oude rock'n'roll en country tot leven. Nummers van oa Buddy Holly, Johnny Cash, The Everly Brothers, Ricky Nelson en Elvis Presley - niet alleen de muziek maar ook de verhalen achter de liedjes.

Two Wieners is de akoestische versie van de band The Wieners, waarmee Rob en Jaap sinds 2005 wekelijks optreden. Ze waren oa te zien in vele Engelse rock’n’roll-clubs, bij DWDD en Veronica Inside, op talloze festivals zoals de Zwarte Cross en ze toeren momenteel met twee theatershows door Nederland.

Het optreden in Het Hof is vanwege de RIVM richtlijnen niet vrij en onbeperkt toegankelijk. Er zijn tafels en stoelen geplaatst op veilige afstand van elkaar waardoor er plek is voor maximaal 36 personen. Dus koop op tijd een kaartje!

Het Hof vindt u aan de Oliestraat 22 in Zaltbommel. Het optreden is op de eerste verdieping, er is een lift aanwezig. De deur gaat open om 13:15 uur. Aanvang is 14:00 uur en het concert duurt een uur. Voor meer informatie zie www.hihosilver.nl/hofzaltbommel of bel 06 2122 3034 (Jaap Wijn).


deel deze activiteit

Locatie

Het Hof
Zaltbommel
Oliestraat 22
5301BB