• Alles
 • (2)
  Lezingen
 • (1)
  Bijeenkomst
 • (3)
  Natuur
 • (2)
  Cursus-Workshop
 • (2)
  Kinderevenement

Op struinavontuur in het Munnikenland

woensdag 12 augustus 14:00 t/m 16:00 uur

Staatsbosbeheer: Marjolein den Hartog (Kissmyarts)

Bent u op zoek naar een leuk kinderuitje? Ga dan mee op struintocht in het Munnikenland. Staatsbosbeheer organiseert op woensdag 12 augustus een tocht speciaal voor kinderen vanaf vier jaar. Deze begint om 14.00 uur en duurt ongeveer 2 uur. De kosten zijn €3, - voor kinderen en €5, - voor volwassenen. Kijk voor meer informatie en tickets op staatsbosbeheer.nl/expeditieloevestein

Speuren naar van alles en nog wat

In het Munnikenland rond Slot Loevestein hoef je niet op de paden te blijven. Al struinend door de ruige natuur laten de gidsen van Staatsbosbeheer de kinderen speuren naar dierensporen, veertjes en stenen, kleine beestjes, schelpen, en mooie bloemen en planten. Ook mogen ze in bomen klimmen en stampen door de modder. Misschien komen ze wel oog in oog te staan met de konikpaarden of de rode geuzen; de grote grazers! In het Munnikenland is het allemaal mogelijk.

Meer informatie

Voor deze tocht is het verplicht om vooraf een kaartje te kopen via staatsbosbeheer.nl/expeditieloevestein Ter plekke aansluiten is helaas niet mogelijk. Voor deze struintocht zijn er maximaal twintig plekken beschikbaar, dus wees er snel bij!


deel deze activiteit

Locatie

Slot Loevestein
Poederoijen
Loevestein 1
5307TG


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden