• Alles
 • (2)
  Lezingen
 • (1)
  Bijeenkomst
 • (3)
  Natuur
 • (2)
  Cursus-Workshop
 • (2)
  Kinderevenement

Luisterconcert Two Wieners in Het Hof

zondag 27 september 16:00 uur

Oliver Piper

Na het grote succes van de uitverkochte eerste editie op 9 augustus jl, komen de Two Wieners terug naar Het Hof in Zaltbommel!

Ook nu weer kan het publiek nummers kiezen uit de Wieners' Top 100, speciaal voor deze gelegenheid samengesteld.

De Two Wieners zijn Rob Roemers (Zaltbommel) en Jaap Wijn (Brakel). Met gitaar, contrabas en twee puike zangstemmen, brengen zij de oude rock'n'roll en country tot leven.

Nummers van oa Buddy Holly, Carl Perkins, Johnny Cash, The Everly Brothers, Ricky Nelson en Elvis Presley - niet alleen de muziek maar ook de verhalen achter de liedjes.

De afgelopen 15 jaar traden ze ca 1500 keer op, van de Zwarte Cross tot Paradiso, van DWDD tot Veronica Inside en van Engelse rock'n'roll-clubs tot Noorse countryfestivals.

Vanaf september toeren ze langs ca 40 Nederlandse theaters met twee shows; een in het teken van The Everly Brothers en een met de muziek van Buddy Holly. In januari 2021 doen ze De Poorterij in Zaltbommel aan.

Gelet op de RIVM richtlijnen is het optreden Het Hof niet vrij en onbeperkt toegankelijk voor iedereen die wil komen luisteren. U moet vooraf een kaartje reserveren voor zes euro + servicekosten.

Bezoekers krijgen bij binnenkomst een stoel toegewezen, gezinsleden kunnen aan een gezamenlijke tafel plaatsnemen.

Het Hof vindt u aan de Oliestraat 22 in Zaltbommel.Het optreden is op de eerste verdieping, er is een lift aanwezig. De zaal gaat open om 15:00 uur. Aanvang is 16:00 uur en het concert duurt een uur.


deel deze activiteit

Locatie

't Hof
Zaltbommel
Oliestraat 22
5301BB


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden