<p>Kunstrondje Zaltbommel gaat dit weekend voor de XXL versie! Je kunt terecht op 54 locaties.</p>

Kunstrondje Zaltbommel gaat dit weekend voor de XXL versie! Je kunt terecht op 54 locaties.

Kunstrondje Zaltbommel XXL dit weekend!

Kunstrondje Zaltbommel XXL is een nieuwe kunstroute binnen de muren van het oude vestingstadje Zaltbommel. Het maandelijkse Kunstrondje op de eerste zondagmiddag van de maand waar ruim 20 kunstenaars aan mee doen gaat één keer per jaar XXL. Dat is dit jaar op zaterdag 5 en zondag 6 september van 11.00 tot 17.00 uur.

Zaltbommel - Naast de vaste deelnemers hebben meer dan 60 kunstenaars zich aangemeld om aan de eerste editie van deze nieuwe route deel te nemen. Niet alleen kunstenaars uit de Bommelerwaard maar ook van daarbuiten laten op 54 locaties hun werk zien.

Bekende locaties als de Gasthuiskapel en de Sint Maartenskerk doen mee. Het Stadskasteel heeft een kunstenaar in de tuin, maar ook vele particulieren hebben hun tuin ter beschikking gesteld. Vijf kunstenaars exposeren in De Gastgalerie in het oude Patronaat gebouw. Galerie Markt 2, de galeries van Hans Heijman, Gerda Elfring en René van Dam zijn natuurlijk open. Maar ook particulieren, winkels en kantoren hebben ruimte beschikbaar gesteld.

Veel winkels zijn ook zondag open en het Binnenstadsfonds Zaltbommel zorgt voor nog wat extra activiteiten. De folder met route is verkrijgbaar op de locaties en bij het VVV.

Wil je meer informatie of een digitale folder? Mail dan naar kunstrondjeXXL@gmail.com.

Kunstrondje Zaltbommel XXL is mede mogelijk gemaakt door galerie en atelier Rene van Dam, Binnenstadsfonds Zaltbommel en de Van Voordenstichting.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden