<p>Two Wieners geeft op zondag 27 september een extra concert om 14.00 uur.</p>

Two Wieners geeft op zondag 27 september een extra concert om 14.00 uur.

Extra concert Two Wieners zondag 27 september

Er komt een extra luisterconcert van Two Wieners, zondagmiddag 27 september, om 14.00 uur in Het Hof Zaltbommel. Het eerder aangekondigde optreden, om 16.00 uur, was binnen enkele dagen uitverkocht. Kaartjes kosten 6 euro en zijn alleen verkrijgbaar in de voorverkoop.

Zaltbommel - De Two Wieners zijn Rob Roemers (uit Zaltbommel) en Jaap Wijn (uit Brakel). Met gitaar, contrabas en twee puike zangstemmen, brengen zij de oude rock’n’roll en country tot leven. Nummers van onder andere Buddy Holly, Johnny Cash, The Everly Brothers, Ricky Nelson en Elvis Presley. En niet alleen de muziek, ook de verhalen achter de liedjes.

Two Wieners is de akoestische versie van de band The Wieners, waarmee Rob en Jaap sinds 2005 wekelijks optreden. Ze speelden door heel Europa, onder meer in vele Engelse rock’n’roll-clubs, waren te zien bij DWDD en Veronica Inside, van Paradiso tot de Zwarte Cross, en ze toeren momenteel met twee theatershows door Nederland.

Op 27 september hebben de Two Wieners hun favoriete top 100 bij zich, het publiek kan daaruit verzoeknummers kiezen.

Conform de RIVM-richtlijnen zijn er tafels en stoelen geplaatst op afstand van elkaar, waardoor er plek is voor maximaal 36 personen. Kaarten zijn te koop via hihosilver.nl/hofzaltbommel of 06- 212 230 34.

Het Hof ligt aan de Oliestraat 22 in Zaltbommel. De zaal is op de eerste verdieping en er is een lift aanwezig. Het concert duurt een uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden