<p>Teunis en Jennie vierden vorige week hun 60-jarig jubileum.</p>

Teunis en Jennie vierden vorige week hun 60-jarig jubileum.

Teunis wist direct dat Jennie de ware was

Dit is ze, de ware! Dat wist Teunis van Willegen direct toen hij Jennie van Willegen - de Kloe jaren geleden op de ijsbaan in Gameren zag. En inderdaad, hij kreeg gelijk. Op 13 september 1960 bezegelden de twee hun liefde met het jawoord. Dat was afgelopen week alweer zestig jaar geleden.

Gameren - Gameren is de plek waar het koppel geboren is, waar ze elkaar ontmoet hebben en waar ze tot op de dag van vandaag nog steeds wonen. Zestig jaar geleden bouwden ze er hun eigen huis. Daar hebben ze heerlijk gewoond, maar vanwege hun 83-jarige leeftijd hebben ze besloten de woning in oktober in te ruilen voor een appartement in het Slotshof. Gameren is ook de plek waar het echtpaar drie dochters en een zoon kreeg. Ze maakten er kennis met elf kleinkinderen en genieten er inmiddels van de aanwezigheid van drie achterkleinkinderen.

Ze spelen regelmatig een spelletje Rummikub of zijn druk met een puzzel. De gezondheid laat het nu niet meer toe, maar Teunis heeft als metselaar zijn hele leven geklust. Niet alleen voor zijn werk, ook voor zijn kinderen. Hij hielp mee met het bouwen van huizen en gaf op een later stadium vooral aanwijzingen en advies. Jennie paste op haar beurt op de kleinkinderen of was druk met het naaien van kleding.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden