Dierenasiel heeft geld nodig voor nieuwbouw

Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard is gestart met een grootscheepse fondsenwervingscampagne om geld bijeen te brengen voor de nieuwbouw van het dierenasiel. 

Bommelerwaard - Het huidige asiel, waar een grote groep vrijwilligers onder leiding van een klein beheerdersteam vele zwerf- en afstandsdieren opvangt en herplaatst, is in slechte staat. Voor de hoogst noodzakelijke nieuwbouw is veel geld nodig. Uit eigen middelen en met hulp van de gemeente Zaltbommel, die garant staat voor een lening, is inmiddels al ongeveer driekwart van het benodigde budget bijeengebracht. En de voorbereidingen voor de bouwvergunningen en de bouw zijn al in volle gang. Er is echter nog 150.000 euro nodig om de bouw te kunnen realiseren.

Tijdens de fondsenwervingscampagne worden bedrijven, organisaties en particulieren in de Bommelerwaard op allerlei manieren benaderd om een steentje bij te dragen. Evenementen zoals een open dag zijn in deze tijd helaas niet mogelijk, maar via andere creatieve wegen wordt de hele Bommelerwaard gemobiliseerd om er voor te zorgen dat in 2021 een nieuw asiel gebouwd kan worden.

Mocht je (bedrijf) een financiële bijdrage willen doen, dan kun je contact op nemen met het dierenasiel: 0418-643129 of info@dierenasiel-bommelerwaard.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden