Online energiecafés op 24 november en 1 december


<p>Energieloket Zaltbommel geeft je gratis en onafhankelijk advies over het energiezuinig maken van jouw woning.&nbsp;</p>

Energieloket Zaltbommel geeft je gratis en onafhankelijk advies over het energiezuinig maken van jouw woning. 

(Foto: Energieloket Rivierenland)

Online energiecafés op 24 november en 1 december

Heb jij een eigen woning en wil je je energierekening verlagen? Of wil jij je huis energiezuiniger maken en weet je niet waar je moet beginnen? Of wil je meedoen met de energiekringen die we in de gemeente gaan opstarten? Kom dan op dinsdag 24 november of op dinsdag 1 december naar het online energiecafé.

Zaltbommel - Energieloket Zaltbommel organiseert twee online energiecafés voor woningeigenaren in de gemeente Zaltbommel. Deze online bijeenkomst zit vol met informatie, gesprekken en korte video’s over het energiezuinig maken van jouw huis. En als je vragen hebt, kun je die direct via de chat stellen.

Tijdens de bijeenkomst krijg je informatie over onder andere:
- Hoe maak ik mijn huis energiezuinig?
- Zijn hier subsidies voor?
- En hoe verwarm ik mijn huis in de toekomst?
- Collectieve inkoopacties isolatie en zonnepanelen
- Hoe kan ik meedenken over de energieopgaven van de gemeente?

Je krijgt ook uitleg over de Energiekringen waarbij je je kunt aansluiten. Zo praat je als bewoner mee je over de plannen van de gemeente Zaltbommel om over te schakelen op duurzame energie. En misschien heb je zelf een idee voor het verduurzamen van de huizen in jouw buurt of dorp.

Voucher
Als extraatje geeft de gemeente Zaltbommel aan de deelnemers een speciale voucher ter waarde van 50 euro. Deze voucher kunnen deelnemers aan energiebesparende producten besteden bij de WoonWijzerWinkel, waarmee je direct kunt starten met besparen. Deze actie geldt voor woningeigenaren in de gemeente Zaltbommel die nog niet in het bezit zijn van deze voucher. Lees eerst de voorwaarden op de website www.energieloketzaltbommel.nl.

Wil jij je woning ook energiezuiniger maken en meer weten over de Energiekringen? Meld je dan tevoren aan voor een van de online energiecafés. Het energiecafé begint om 19.30 uur. Aanmelden en meer informatie over de gratis voucher, kijk dan op de website: www.energieloketzaltbommel.nl/energiecafe

Contact
Energieloket Zaltbommel heeft elke woensdag tussen 13.30 en 16.30 uur inloopspreekuur in het gemeentekantoor van Zaltbommel (Het Groene Huis), Hogeweg 11 in Zaltbommel. Je kunt het energieloket ook tijdens kantooruren bereiken via telefoonnummer 0345- 504 012 of per mail zaltbommel@energieloketrivierenland.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden