Selectie Hamarithi blijft in vorm


<p>Lieke Hermes, Lynn van der Werff, Esmeralda van Lopik en Carlijn van Zandvliet.</p>

Lieke Hermes, Lynn van der Werff, Esmeralda van Lopik en Carlijn van Zandvliet.

Selectie Hamarithi blijft in vorm

Hamarithi hield op vrijdagen 4 en 11 december onderlinge wedstrijden. Door de coronacrisis zijn dit seizoen al vele wedstrijden gecanceld, om in vorm te blijven en een doel te hebben werd er toch een wedstrijd georganiseerd. Ouders konden niet komen kijken, maar keken via de livestream mee.

Aalst - De jonge talenten en onderbouw mocht de spits afbijten op 4 december. Zij konden sterren verdienen per toestel. Goud, zilver of brons. Evy van Hemert liet de moeilijkste oefeningen zien. Alle kinderen ontvingen een medaille, diploma wat Sinterklaas-snoepgoed.

Een week later waren de bovenbouw turnsters aan de beurt. De wedstrijd werd met gepaste afstand gejureerd door twee juryleden en een jurylid keek via de livestream mee om de punten te geven. De wedstrijd werd gewonnen door Luna Olde Olthof bij de jeugd en junioren 3e divisie. Tweede werd daar Mari-Lynn van Boggelen. Zus Hannah van Boggelen werd derde. Esmeralda van Lopik won bij de jeugd 6e divisie, Lieke Hermes werd tweede en Lynn van der Werff derde. Bij de senioren was Fleur Danklof de beste, gevolgd door Tessa van Dalen en Emma Burghout. Deze meiden ontvingen ook een mooi diploma en kerstlichtjes om thuis op te hangen. De tips nemen ze mee naar 2021.

Hamarithi organiseert medio februari weer een coronaproof competitie met livestream voor ouders.

www.hamarithi.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden