Logo detorenbommelerwaard.nl


Foto: Gijs van Tuijl - Gameren

Vlammend het jaar uit met d’n Treffer

Dorpsvereniging d’n Treffer in Kerkwijk is sinds corona niet bij de pakken neer gaan zitten. Nu het gebruikelijke activiteitenprogramma in pop-up café Truuske afgelopen weken niet door mocht gaan, heeft het bestuur alles op alles gezet om een alternatief programma te organiseren genaamd “Truuske thuis”. 

KERKWIJK - Het hoogtepunt was de Vuurkunstenaar die op oudjaarsavond met een spectaculaire vuuract door Kerkwijk trok. Dorpsbewoners konden vanuit hun eigen tuin genieten van dit indrukwekkende optreden. Daarnaast vond er in de kerstvakantie een online bingo plaats met de trekking van de eindejaarsloterij; konden er tassen voor kinderen worden besteld met knutsel en doe-activiteiten; trok er een winterkoningin zingend door het dorp en konden mensen een borrelbox bestellen. 

Het bestuur kijkt terug op een succesvolle editie van Truuske in een ander jasje. “De vele positieve reacties op ons alternatieve programma zijn overweldigend. Dit geeft ons als bestuur de energie om ondanks corona toch actief te blijven als vereniging”, aldus voorzitter Jacob van Ballegooijen.

Meer berichten