Samenloop voor Hoop Neerijnen naar 2022


<p>Samenloop voor Hoop Neerijnen vindt dit jaar helaas niet plaats. Het evenement is verschoven naar 2022. Hopelijk kan men elkaar dan weer de hoognodige knuffels geven!</p>

Samenloop voor Hoop Neerijnen vindt dit jaar helaas niet plaats. Het evenement is verschoven naar 2022. Hopelijk kan men elkaar dan weer de hoognodige knuffels geven!

Samenloop voor Hoop Neerijnen naar 2022

De organisatie van Samenloop voor Hoop Neerijnen heeft, in goed overleg met KWF en alle betrokken partijen, besloten om de editie van 2021 door te schuiven naar vrijdag 10 en zaterdag 11 juni 2022.

Neerijnen - “Wij begrijpen dat dit enorm ingrijpend is voor iedereen die bij SamenLoop betrokken is, maar de gezondheid van alle mensen, waaronder zij die met en na kanker leven, staat voorop”, zo laat de organisatie weten. “We kunnen terugkijken op een geslaagde kerstwensboom in Neerijnen. De acties gaan gewoon door en wij zullen ook komend jaar niet stil blijven zitten.”

“Een SamenLoop op anderhalve meter is moeilijk te realiseren. En die knuffel die we zo hard nodig hebben tijdens dit evenement kan nu niet zomaar uitgedeeld worden! Een hele moeilijke, maar in deze tijd, hele goede beslissing. Maar wel met pijn in ons hart. De Samenloop is een evenement met een lach en een traan en het lijkt voor nu onmogelijk om elkaar juist dan vast te houden. De sponsoren hebben ons al financieel ondersteunt en daardoor konden wij als SamenLoop al een mooie bijdrage leveren aan het fietsplan voor oncologische patiënten in Ziekenhuis Rivierenland Tiel.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden