Wandel& met Welzijn Bommelerwaard


<p>Iedereen die er even uit wil om samen een wandeling te maken kan contact opnemen. Uiteraard worden de maatregelen in acht genomen.</p>

Iedereen die er even uit wil om samen een wandeling te maken kan contact opnemen. Uiteraard worden de maatregelen in acht genomen.

Wandel& met Welzijn Bommelerwaard

Nu de maatregelen verder verscherpt zijn en we binnenshuis nog slechts één keer per dag bezoek mogen ontvangen, bieden medewerkers van Welzijn Bommelerwaard zich aan om met inwoners te gaan wandelen: Wandel&. Uiteraard wordt de regel om maximaal met twee personen buiten te zijn aangehouden.

Bommelerwaard - Gezondheid gaat voor alles en daarom kunnen de reguliere activiteiten en huisbezoeken van Welzijn Bommelwaard op dit moment deels niet doorgaan. Reden om te kijken wat er dan nog wél kan en om te achterhalen waar de inwoners van de Bommelerwaard de meeste behoefte aan hebben.

Naast de naschoolse activiteiten voor kinderen, die wel door kunnen gaan, hebben verschillende medewerkers van Welzijn aangegeven om zich aan te bieden als wandelmaatje. Mensen blijken namelijk vooral behoefte te hebben aan een praatje en om even uit de eigen omgeving weg te zijn. In beweging blijven draagt bij aan een goede gezondheid en de buurtsportcoaches van Spel& zijn zelf ook graag sportief bezig, dus de actie Wandel& was snel georganiseerd. Alle medewerkers zijn te herkennen aan de rode jassen met daarop het logo van Welzijn Bommelerwaard.

Wil je een wandeling maken? Neem dan contact op met Welzijn Bommelerwaard. Ook het doen van boodschappen of een keer de hond uitlaten, behoort tot de mogelijkheden. Aanmelden kan op werkdagen tussen 09.00 en 12.00 uur via 0418- 634 231 of via info@welzijnbommelerwaard.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden