<p>Kijk voor meer informatie op de website <a href="//www.bibliotheekrivierenland.nl/belastingaangifte">www.bibliotheekrivierenland.nl/belastingaangifte</a>.</p>

Kijk voor meer informatie op de website www.bibliotheekrivierenland.nl/belastingaangifte.

Gratis belastinghulp in de bibliotheek in maart en april 2021

Kun je wel wat hulp gebruiken bij de belastingaangifte via de computer? Iemand die met je meekijkt? Of heb je een vraag? Dan kun je in maart en april terecht bij Bibliotheek Zaltbommel en Kerkdriel. Deze belastinghulp is gratis.

Bommelerwaard - Stichting Kompas Bommelerwaard, KBO Gelderland en Bibliotheek Rivierenland bieden in Zaltbommel en Kerkdriel een inloopspreekuur inkomstenbelasting en toeslagen aan:

Iedere dinsdag in maart en april kun je op afspraak tussen 09.00 en 10.00 uur terecht in Bibliotheek Zaltbommel en tussen 10.00 en 11.30 uur in Bibliotheek Kerkdriel. Wanneer het spreekuur vanwege de coronamaatregelen niet fysiek mag doorgaan, dan zal het spreekuur telefonisch worden uitgevoerd.

Een afspraak is gemakkelijk gemaakt via www.bibliotheekrivierenland.nl/belastingaangifte. Of neem contact op met de klantenservice via telefoonnummer 0344- 639 940. De klantenservice is ook bereikbaar per e-mail via klantenservice@bibliotheekrivierenland.nl.

Tijdens het spreekuur kunnen mensen terecht voor vragen over inkomstenbelasting en toeslagen. Bijvoorbeeld over het online aangifte doen met de eigen DigiD. Of over hoe je de Vooraf Ingevulde Aangifte (VIA) gegevens ophaalt met je DigiD. Ook voor belastingtechnische vragen kunnen mensen binnenlopen, bijvoorbeeld welke zorgkosten aftrekbaar zijn. En ook als iemand niet weet of hij recht heeft op één of meerder toeslagen, kan hij of zij een bezoek brengen aan het spreekuur. Het spreekuur is bedoeld voor alle inwoners (vanaf 18 jaar) van de Bommelerwaard die vragen hebben over hun persoonlijke belastingzaken.

Je kunt bij de bibliotheek hulp krijgen bij het doen van een eenvoudige aangifte. Hierbij zijn een aantal voorwaarden gesteld. Je komt voor deze gratis hulp in aanmerking als je:
- Een particulier in loondienst bent (geweest)
- Een inkomen hebt tot 30.000 euro.
- Niet voor het eerste jaar in Nederland bent

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekrivierenland.nl/belastingaangifte.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden