<p>Op de foto Marietje de Bijl (50 jaar in dienst) die de boom plant. Met op de achtergrond mevrouw Plieger.&nbsp;</p>

Op de foto Marietje de Bijl (50 jaar in dienst) die de boom plant. Met op de achtergrond mevrouw Plieger. 

(Foto: Gerben Vat)

Zorgcentrum ‘t Slot viert haar 50-jarig bestaan

De viering van het 50-jarig bestaan van ‘t Slot was een zonnige en feestelijke dag, waarin binnen de (on)mogelijkheden van de coronamaatregelen een mooi programma was samengesteld. De bewoners en medewerkers kregen koffie met gebak en een driegangen diner of een heerlijke lunch. ’s Middags was er accordeonmuziek.

Gameren - Buiten hield bestuurder Wilma van Genderen-de Jong een toespraak in aanwezigheid van enkele genodigden, waarna Marietje de Bijl een jubileumbord onthulde. De Bijl is 50 jaar werkzaam bij ’t Slot. Vervolgens werd er een boom geplant door De Bijl en een vertegenwoordiging van de bewoners, vrijwilligers, en Raad van Toezicht. De magnolia is geplant als symbool van vertrouwen en hoop voor de toekomst voor de organisatie. Wilma van Genderen, bestuurder van ‘t Slot, sprak de wens uit dat deze boom diep mag wortelen en vrucht mag dragen, zoals verwoord in Psalm 1.

Aan het einde van de feestelijkheden buiten zong het Slotkoor verdeeld over de balkons van de appartementen het lied ‘Een toekomst vol van hoop’.

Het jubileum was graag gevierd in aanwezigheid van meer mensen. Nu wordt het het hele jaar door gevierd met elke maand een activiteit.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden