Logo detorenbommelerwaard.nl


Bommelse wijk De Vergt in de spotlight

Vorige week was de kickoff van de Leefbaarheidsagenda De Vergt. Die dag waren beide teams van Welzijn Bommelerwaard in de wijk voor activiteiten en ontmoeting met de bewoners. 

Zaltbommel - Team Spel& had op vier locaties in de wijk activiteiten georganiseerd voor groot en klein, waaraan ook burgemeester Pieter van Maaren heeft meegedaan. Team Welzijn is met de bakfiets de wijk ingegaan om met bewoners te praten. Iedereen met een goed idee voor de wijk kon een prijsje winnen. Onder andere Het Eetpunt van de Grote Aak heeft hiervoor waardebonnen beschikbaar gesteld. Ook konden mensen een gratis deelname winnen voor de avondvierdaagse van Spel&, die van 14 tot en met  25 juni gaat plaatsvinden.

De opgehaalde ideeën gaan vooral over meer aandacht voor groen, buitenontmoeting en speelvoorzieningen, rekening houdend met parkeerproblematiek in de wijk. Sociaal makelaar Ilse van Eldijk roept bewoners van De Vergt op om mee te denken en initiatieven mee uit te voeren. Ze is te bereiken via 06- 836 730 13 of via ivaneldijk@welzijnbommelerwaard.nl.

Meer berichten