<p>Cindy van Tilburg heeft een gratis set zonnepanelen gewonnen. Ze kreeg de prijs uitgereikt door wethouder Posthouwer.</p>

Cindy van Tilburg heeft een gratis set zonnepanelen gewonnen. Ze kreeg de prijs uitgereikt door wethouder Posthouwer.

Winnaar zonnepanelenactie in Zaltbommel

Zonnepanelen kopen en ze vervolgens gratis krijgen. Prijswinnaar Cindy van Tilborg uit Gameren was de blij verraste winnaar van zonnepanelenactie. Wethouder duurzaamheid Willem Posthouwer reikte de prijs uit.

Gameren - Als extra stimulans voor de lopende collectieve inkoopactie zonnepanelen verlootte Energieloket Zaltbommel een gratis set panelen onder de aanmelders. Cindy van Tilburg was de gelukkige winnaar.

“Toen we dit huis in 2009 kochten, kregen we de kans om een warmtepomp en zonnepanelen te nemen. Maar toen waren de kosten nog zó hoog dat we het niet deden.” De prijzen van zonnepanelen zijn ondertussen een stuk gedaald, reden voor Van Tilburg om nu wel panelen te willen. “We hadden niet zoveel zin in al dat uitzoekwerk en schreven ons daarom in voor de collectieve inkoopactie van Energieloket Zaltbommel. Nu blijkt ook nog dat we de zonnepanelenset gewonnen hebben, geweldig!”

Op bijna alle daken zon
Zonnepanelen lijken soms geen optie, maar dat kan meevallen. Van Tilburg: “We dachten een lastig dak te hebben om zonnepanelen op te plaatsen. Maar zo zie je maar weer: het blijkt wél mogelijk te zijn. Onze tien zonnepanelen liggen nu op drie verschillende plekken op het dak.”

Gratis advies
Wethouder Posthouwer overhandigde Van Tilburg op coronaveilige afstand de prijs. Duurzaam je eigen energie opwekken ziet hij als een kans. “Voor het milieu én voor je portemonnee. Door deze winactie hopen we dat nog meer mensen de weg naar Energieloket Zaltbommel weten te vinden. Als je wilt verduurzamen sta je er niet alleen voor.”

Ook profiteren van de zon?
De collectieve inkoopactie zonnepanelen is nog steeds van kracht. Kijk voor meer informatie op de website www.energieloketzaltbommel.nl/zon.

Meer informatie over advies voor energiezuinig wonen: www.energieloketzaltbommel.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden