Logo detorenbommelerwaard.nl


<p>De autotour van Dorpsvereniging d'n Treffer overtrof, met 120 deelnemers, alle verwachtingen!</p>

De autotour van Dorpsvereniging d'n Treffer overtrof, met 120 deelnemers, alle verwachtingen!

Autotour overtreft verwachtingen

Nu het jaarlijkse Koningsfestival van Dorpsverenining d’n Treffer uit Kerkwijk niet door kon gaan, werd er een alternatieve activiteit bedacht voor Koningsdag, in samenwerking met het Oranjecommité van d’n Treffer: de Oranje Autotour. 

Kerkwijk - Een autopuzzelrit van 65 kilometer door de Bommelerwaard. Met 120 deelnemende auto’s werden alle verwachtingen van het bestuur overtroffen. “Het is duidelijk te merken dat iedereen zin heeft om iets te ondernemen in deze tijd. De positieve reacties van alle deelnemers waren voor ons als bestuur overweldigend. Dit blijft ons energie geven om ondanks corona op volle kracht door te blijven gaan als vereniging”, aldus voorzitter Jacob van Ballegooijen. De benodigde tourtas met routeboek, kinderactiviteiten en lekkers voor onderweg werd op maandagavond bij alle deelnemers thuis bezorgd, zodat men op Koningsdag zelf kon bepalen hoe laat de puzzelrit gereden werd.

Er werden zes prijzen uitgereikt aan de winnaars, waaronder een cadeaupakket van Landwinkel De Overscharen, een waspas van Carwash A2, een zuivelpakket van Den Eelder en verse aardbeien van Veronica Fruit.

Meer berichten