<p>IJssalon Tiessimo in Zaltbommel heeft yoghurt-frambozen &lsquo;Met je hart&#39;-ijs</p>

IJssalon Tiessimo in Zaltbommel heeft yoghurt-frambozen ‘Met je hart'-ijs

Geniet van Met je hart-moois en lekkers

Het doel van stichting Met je hart is om waardevolle terugkerende ontmoetingen te organiseren voor ouderen die veelal in onzichtbaarheid gevoelens van eenzaamheid ervaren. Corona maakte die gezamenlijke ontmoetingen onmogelijk, maar toch hebben de vrijwilligers het verschil weten te maken door met regelmaat eenzame ouderen in de Bommelerwaard te bezoeken en hun dagen kleur geven.

Bommelerwaard - De ene keer met een overheerlijke maaltijd, de andere keer met een kerstpakket en later weer met een overheerlijke tosti. In deze ‘Corona snerttijd’ werden de ouderen ook verrast met een bakje snert, een oranje tompouce met Koningsdag en een voorjaarsbloemetje met chocolade eitjes met Pasen. Vanzelfsprekend worden verjaardagen van de ouderen niet vergeten.

Veel van de acties zijn gesponsord door lokale (horeca)ondernemers. Ook deze maand helpen er weer ondernemers mee om de kas voor Stichting met je hart te spekken, zodat zij het verschil kunnen blijven maken.

Zo heeft webwinkel Mieq uit Gameren speciale armbandjes ontworpen, IJssalon Tiessimo heeft yoghurt-frambozen ‘Met je hart’-ijs, Sweets by Anke heeft speciale ‘Met je hart’ lekkernijen, Wijnkoperij Luuc van Boort een madame de coeur rosé en de Foodcase borrelplanken. Wil jij een steentje bijdragen aan de activiteiten voor ouderen?

Meer informatie over stichting Met je Hart: www.metjehart.nl/gemeenten/bommelerwaard.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden