Logo detorenbommelerwaard.nl


<p>Teuntje van Wijk-Kuipers is 100 jaar geworden.</p>

Teuntje van Wijk-Kuipers is 100 jaar geworden.

Een eeuw oud, een moment van goud

Teuntje van Wijk-Kuipers, woonachtig in ’t Slot in Gameren, mocht op 21 juni, haar 100e verjaardag vieren. Een eeuw oud, een moment van goud.

Gameren - Toen we haar vroegen hoe ze het vond om zo oud te worden, zei ze: “Het is de gunst en goedheid van de Heere dat we er nog mogen zijn.” Van Wijk-Kuipers wilde de bewoners en het personeel van ’t Slot trakteren en dat waren zelfs meer dan 100 gebakjes! ’s Morgens, rond een uur of 10.00, mocht er een gezellig moment zijn met verschillende bewoners van ’t Slot. Oude herinneringen werden opgehaald en er kwam zelfs nog een mooie foto van een jonge Van Wijk-Kuipers met een andere bewoonster tevoorschijn. De twee dames poseerden met hun eerste kinderen en woonden na hun huwelijk in 1947 tijdelijk op de Spiegelhof.

Een bewoner van de cliëntenraad feliciteerde Van Wijk-Kuipers namens alle bewoners en bood een attentie aan. In de middag stond er een heerlijke maaltijd voor haar klaar, verzorgd door het keukenpersoneel, waar ze met twee dochters van kon genieten. Ook de bestuurder gaf een blijk van belangstelling door haar een bloemetje te overhandigen.

Daarna was het feest nog niet afgelopen, want in de avond was er een drive-in, waarbij de klein-en achterkleinkinderen naar oma kwamen zwaaien.

Meer berichten