Logo detorenbommelerwaard.nl


<p>De gemeentepenning van Zaltbommel wordt uitgereikt aan personen die zich op een bijzondere manier hebben ingezet voor de gemeente. De penning is gemaakt door Maria van Gerwen.</p>

De gemeentepenning van Zaltbommel wordt uitgereikt aan personen die zich op een bijzondere manier hebben ingezet voor de gemeente. De penning is gemaakt door Maria van Gerwen.

Raadslid Arie Duijzer ontvangt gemeentepenning

Tijdens de raadsvergadering vorige week ontving SGP-raadslid Arie Duijzer uit handen van burgemeester Van Maaren de gemeentepenning. Duijzer ontving de erepenning vanwege zijn 25-jarig jubileum als lid van de gemeenteraad. 

Zaltbommel - Burgemeester Van Maaren gaf aan dat op de penning de Latijnse spreuk ‘ora et labora’ is gegraveerd. “Deze spreuk staat voor bid en werk en past uitstekend bij u en bij de partij die u al zo lang mag vertegenwoordigen”, aldus de burgemeester.

Duijzer begon zijn raadscarrière als lid van de gemeenteraad van Brakel in maart 1996. Na de herindeling van de gemeente Brakel in 1999 nam hij plaats in de vernieuwde gemeenteraad van Zaltbommel. Duijzer is in zijn politieke loopbaan zowel lijsttrekker als fractievoorzitter geweest van de SGP. Tegenwoordig is hij naast zijn lidmaatschap van de raad ook de plaatsvervangende raadsvoorzitter en zit hij regelmatig de carrouselvergaderingen voor.

Meer berichten