Logo detorenbommelerwaard.nl


<p>Bij de kringloop houden ze uitverkoop! Vanaf zaterdag kun je daar alles op de kop tikken voor de helft van de prijs. Deze uitverkoop loopt tot zaterdag 31 juli.</p>

Bij de kringloop houden ze uitverkoop! Vanaf zaterdag kun je daar alles op de kop tikken voor de helft van de prijs. Deze uitverkoop loopt tot zaterdag 31 juli.

Alles voor de helft bij de kringloopwinkel

De netto-opbrengst van de verkoopactiviteiten van de Spullewaard is bestemd voor goede doelen. De jongste donatie ging naar het Rampenfonds voor de gedupeerden van de overstromingen in Limburg. Het betrof een donatie van 2.500 euro. “Hoewel we een moeilijk jaar achter de rug hebben vanwege corona, vinden we dat we de Limburgers niet in de steek mogen laten. Dan maar wat minder reserves”, zegt kringloopvoorzitter Wim Lambooij.

Zaltbommel - Een nieuwe ontwikkeling is verder dat de Spullewaard is begonnen met het inzamelen van gebruikte frituurvetten en -oliën. Inleveren is simpel. Giet het afgekoelde frituurvet terug in de originele verpakking of in een lege plastic fles. Sluit de fles goed en gooi deze vervolgens in de kliko die staat buiten bij de innamebalie van de kringloop. Zowel vloeibaar als vast frituurvet kan hier worden gedumpt, evenals frituurolie en overige plantaardige oliën.

De kringloop zal deze zomer twee weken gesloten zijn zodat de winkel weer helemaal opnieuw kan worden ingericht. Daartoe is er een grote uitverkoop waarbij alles voor de helft weg mag. De sale start op zaterdag 24 juli om 10.00 uur en eindigt op zaterdag 31 juli. De winkel opent haar deuren weer op dinsdag 17 augustus om 10.00 uur.

Meer berichten