Logo detorenbommelerwaard.nl


Sherezade en koning Sjahriar
Sherezade en koning Sjahriar

De Stuiter verrast publiek in Poederoijen

POEDEROIJEN - Toneelgroep De Stuiter wist met de voorstelling '1001' het publiek te verrassen op de batterij van Poederoijen.

Geen stuk van Kafka dit jaar voor De Stuiter, maar luchtige verhalen over dood en leven, liefde, seks en mooie vrouwen. Het stuk '1001' is een voorstelling boordevol verhalen uit de vertellingen van Sherezade en koning Sjahriar. De spelers voeren het publiek mee over het gehele fortterrein voor steeds een nieuw verhaal. De vier groepen krijgen ook verschillende verhalen te zien.

Door de veelheid van verhalen komt het geheel soms wat rommelig over en lukt het niet altijd de aandacht bij de vertellingen te houden. Toch verveelt het stuk geen moment, omdat elk nieuw verhaal weer een nieuwe plek krijgt op het fortterrein. Begin en afsluiting van de voorstelling zijn wel gezamenlijk en spelen zich af voor het fort. Daarbij wordt speels gebruik gemaakt van de luiken, waarachter steeds een andere toneelspeler te voorschijn komt.

Zowel aan het begin als na afloop van de voorstelling is volop gelegenheid tot na praten in het gezellige Stuiterdorp. De voorstelling is nog te zien op 23, 24, 29 en 30 juni en 1 juli. Kaarten bestellen kan via info@destuiter.nl

Reageer op dit nieuws 1
Meer berichten