Logo detorenbommelerwaard.nl


Geldersch Landschap en Kasteelen is op zoek naar vrijwilligers.
Geldersch Landschap en Kasteelen is op zoek naar vrijwilligers.

Geldersch Landschap & Kasteelen is op zoek!

Geldersch Landschap & Kasteelen (GLK) zichtbaar maken in heel Gelderland. Dat is de belangrijkste taak van het promotieteam van de stichting. Om dat werk goed te kunnen doen, zijn veel vrijwilligers nodig die een aantal keer per jaar in de provincie met promotiemateriaal op markten en evenementen willen staan. Momenteel bestaat het promotieteam uit 23 vrijwilligers. Dat aantal is niet voldoende om alle evenementen, van bijenmarkt tot herfstfair, in Gelderland te bezoeken.

Regio - Daarom is GLK op zoek naar nieuwe vrijwilligers. De gastheren en gastvrouwen van het promotieteam zorgen voor het eerste contact met bezoekers en leggen onder andere uit hoe belangrijk het is om het historisch erfgoed en de natuur te beschermen. Daarnaast verzamelen zij zoveel mogelijk adressen door middel van een prijsvraag en regelmatig lukt het om ter plekke een nieuwe donateur te werven. Ze gaan altijd met zijn tweeën ergens naar toe en werken vanuit een promotiewagen of -kraam.

Omdat niet alle terreinen bereikbaar zijn met openbaar vervoer is bezit van rijbewijs B een vereiste. Bezit van BE rijbewijs is een pre. Je moet minimaal 10 dagdelen per jaar beschikbaar zijn en woonachtig in Gelderland. Ook dien je beschikbaar te zijn op weekenddagen, de piek ligt hierbij in de periode april tot en met oktober.

Kijk voor meer informatie op www.glk.nl/help-mee/word-vrijwilliger.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox