Logo detorenbommelerwaard.nl


Benieuwd wat er onder de rokjes te zien is? Breng dan een spiegeltje mee.
Benieuwd wat er onder de rokjes te zien is? Breng dan een spiegeltje mee.

Ontdekkingstocht voor (groot)ouders en kinderen

De boswachter van Geldersch Landschap en Kasteelen houdt op dinsdag 17 oktober een speciale ontdekkingstocht voor (groot)ouders en (klein)kinderen op landgoed Waardenburg en Neerijnen.

Neerijnen - We kunnen mopperen dat de zomer voorbij is, maar wie goed om zich heen kijkt, ziet hoe mooi de natuur nu kleurt. De herfst is prachtig, áls je maar weet waar je zijn moet. En dat weten de boswachters maar al te goed! Voor deze speciale ontdekkingstocht neemt de boswachter (groot)ouders en (klein)kinderen mee naar landgoed Waardenburg en Neerijnen. Samen gaan jullie op zoek naar bladeren, bomen en paddenstoelen. De paddenstoelen zijn, zoals het gezegde al zegt, uit de grond geschoten. Naast geheimzinnige verhalen laat de boswachter zien dat er heel veel soorten paddenstoelen bestaan met verschillende grootte, vormen en kleuren. Benieuwd wat er onder de rokjes te zien is? Breng dan een spiegeltje mee. Hiermee kan de onderkant van de paddenstoelen bekeken worden. Zo wordt deze wandeling een nóg leukere ontdekkingstocht.

Er wordt om 14.00 uur gestart vanaf de parkeerplaats van Stroomhuis Neerijnen, Van Pallandtweg 1, in Neerijnen. De wandeling is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en duurt ongeveer anderhalf uur. Deelname bedraagt 5 euro, kinderen tot en met 12 jaar betalen 2,50 euro. Reserveren is noodzakelijk en kan via www.glk.nl/evenementen.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox