In het Eetpunt van de Grote Aak wordt het steeds drukker. Ze zijn daarom op zoek naar meer vrijwilligers.
In het Eetpunt van de Grote Aak wordt het steeds drukker. Ze zijn daarom op zoek naar meer vrijwilligers.

Vrijwilligers gezocht voor de Grote Aak Zaltbommel

Zaltbommel - De Grote Aak wordt geheel gerund door vrijwilligers die zich inzetten om het iedereen zo goed mogelijk naar hun zin te maken. Om dit alles goed te organiseren zijn ze nu op zoek naar vrijwilligers die in het EetPunt willen komen helpen. In het EetPunt kan tegen een gereduceerde prijs gegeten worden. Een drie gangen diner kost 10 euro en voor de aller kleinste is er een kindermenu.

Wil je in de keuken helpen of in de bediening of een combinatie van beiden? Dan ben je van harte welkom. Horeca-ervaring is niet nodig. Je werkt in een gezellig team van vrijwilligers en je krijgt begeleiding van een professionele kok. Wil je in de bediening, dan begin je om 16.30 uur tot gemiddeld 19.30 uur. In de keuken begin je om 15.00 uur en ook tot 19.30 uur. Als iedereen klaar is wordt er met de vrijwilligers gegeten, dit laatste wordt betaald door de Grote Aak. Met een middag in de week zijn ze al geholpen!

Wil je meer informatie over het Vrijwilligerswerk in de Grote Aak? Kom dan na 16.00 uur even langs, Johan van Oldenbarneveldtstraat 2, en vraag dan naar Atie of Rob. Die vertellen je precies wat het allemaal inhoudt en laten je de keuken zien. Of bel anders na vieren voor een afspraak: 0418- 513 589.

De Grote Aak is een ontmoetingscentrum in de wijk de Vergt in Zaltbommel. Een aantal activiteiten die in de Grote Aak plaatsvinden: kaartclub, lezingen, bridgeclub, yoga, Weight Watchers, koersbal en een schilderclub.

Meer berichten