En naast die leuke traktatie die jouw zoon of dochter mag uitdelen, hebben jullie een gezellig middagje kunnen knutselen.
En naast die leuke traktatie die jouw zoon of dochter mag uitdelen, hebben jullie een gezellig middagje kunnen knutselen.

Healthy met Sanne: Geen ongezonde traktatie

Vandaag een heel ander recept, een om leuke traktaties te maken. Want als je kinderen hebt ontkom je niet aan een traktatie. Maar wat als je niet wil trakteren met ongezonde dingen? Als je het mij vraagt hoeft een traktatie helemaal niet te bestaan uit iets eetbaars. Je hebt tegenwoordig super veel leuke en betaalbare speeltjes voor kinderen. Je knutselt er iets leuks omheen en klaar is kees! Geen inspiratie? Ga eens op internet opzoek naar leuke ideeën en laat je creativiteit de vrije loop. Ik koos drie leuke dingen en daaruit heeft mijn dochter mogen kiezen. Omdat zij er graag druiven bij wilde trakteren heb ik twee vazen gepakt en gevuld met druiven om daar bovenop vervolgens de vliegers te zetten.

Benodigdheden
- Gekleurd karton
- Wiebelende oogjes
- Stift/pen
- Potlood cadeautjes met gum
- Plakband
- Druiven

Maak een voorbeeld vlieger of zoek er een op internet. Knip ze uit het gekleurde karton. Schrijf er een leuke tekst op en maak er een gezellig gezichtje op. Plak vervolgens het cadeau aan de achterkant en presenteer het in een leuke pot of vaas met druiven.

Meer berichten