Wethouder De Vreede heeft afscheid genomen van Arie Pot als beheerder van het dierenparkje in Kerkdriel.
Wethouder De Vreede heeft afscheid genomen van Arie Pot als beheerder van het dierenparkje in Kerkdriel. (Foto: gemeente Maasdriel)

Afscheid beheerder Arie Pot dierenpark Kerkdriel

Wethouder De Vreede heeft maandag afscheid genomen van Arie Pot als beheerder van het dierenparkje in Kerkdriel. Pot stopt na ruim 20 jaar om gezondheidsredenen. "Arie Pot is een gedreven, diervriendelijke en kostenbewuste beheerder. Hij is zeer betrokkenen bij het dierenpark en de dieren", zo zegt wethouder De Vreede.

Kerkdriel - Arie Pot was al beheerder van het dierenpark toen het park nog op de plek van het huidige gemeentehuis lag. Arie is zo verzot op dieren dat hij in het dierenparkje ook eigen beestjes heeft: zijn geliefde pony's. Door zijn gezondheid wordt het jammer genoeg steeds moeilijker voor hem om voor de dieren te zorgen. "Daarom nemen wij de pony's van meneer Pot over. Wij waarderen zijn inzet en de manier waarop hij het dierenparkje al die jaren heeft beheerd enorm. Heel veel Drielse kinderen kennen meneer Pot en zijn pony's. Het dierenparkje zou niet hetzelfde zijn zonder die beestjes. De pony's blijven dus. We nodigen iedereen uit om regelmatig bij ze op bezoek te gaan", aldus wethouder De Vreede.

Nieuwe beheerder en vrijwilligers gezocht
Nu de beheerder van het dierenparkje Kerkdriel er mee stopt, is de gemeente op zoek naar een vrijwillige beheerder en andere vrijwilligers die willen meehelpen om de dieren te verzorgen in het dierenparkje. Ken je iemand die hier interesse in heeft? Bel dan naar de gemeente.

Meer berichten