24 mannen en vrouwen van aannemingsbedrijf G. van der Ven doen dit jaar mee aan Alpe d'HuZes.
24 mannen en vrouwen van aannemingsbedrijf G. van der Ven doen dit jaar mee aan Alpe d'HuZes.

Van der Ven met drie teams de Alpe d'Huez op

Aannemingsbedrijf G. van der Ven B.V. uit Brakel neemt in 2018 deel aan Alpe d'HuZes, het evenement dat geld inzamelt voor het KWF Kankerfonds. Drie teams bereiden zich momenteel voor om zowel fysiek als financieel sterk aan de start te verschijnen op donderdag 7 juni.

Brakel - "Als we iets kunnen bijdragen om de gevolgen van kanker te verminderen, dan staan we daar voor op. Daarom gaan 24 mannen en vrouwen verdeeld over drie teams de beroemde berg bedwingen", aldus het bedrijf.

Twee teams gaan de Alpe d'Huez met de fiets bedwingen, het derde team doet dit te voet. Samen werken ze aan de conditie, want de slogan 'Opgeven is geen optie' is niet aan dovemans oren gericht. Onlangs nam een groep deel aan een eerste bootcamp. Daarmee is het startschot gegeven in aanloop naar het evenement in juni. "Maar met het fysieke deel zijn we er nog niet. Iedere deelnemer voor zich heeft als streven 2.500 euro aan sponsorgeld bijeen te brengen." Dit draagt bij aan de bekostiging van (wetenschappelijk) onderzoek naar kanker.

Van der Ven heeft een sponsortabel gemaakt, want tegenover sponsoring zetten ze voordelen. Denk aan banners, logo's op de shirts, vermelding in nieuwsbrieven en dergelijke. Wie graag een steentje bijdraagt of informatie wenst, kan contact opnemen met Martin de Kock via martin@vanderven.nl.

Meer berichten
Shopbox