Op zaterdag 17 maart kun je in Bruchem deelnemen aan de gratis workshops Schilderen met Acrylverf en Portrettekenen.
Op zaterdag 17 maart kun je in Bruchem deelnemen aan de gratis workshops Schilderen met Acrylverf en Portrettekenen.

Kunstworkshops Bommelerwaard

Kunstworkshops Bommelerwaard heeft op zaterdag 17 maart in het atelier aan de Peperstraat in Bruchem een gratis workshopmiddag op het programma staan.

Bruchem - Je kunt dan gratis deelnemen aan de workshop Schilderen met Acrylverf en aan de workshop Portrettekenen. Deze workshops zijn voor iedereen, van beginner tot aan mensen die zeer ervaren en zelfs academisch geschoold zijn. "Op de woensdagmiddagen en donderdagavonden volgen de cursisten een interessant en leerzaam programma waarbij er uiteraard ruimte is voor eigen inbreng en wensen. De zaterdagochtenden staan in het teken van workshop gerelateerde onderwerpen waarbij er naar eigen keuze gewerkt wordt aan een onderwerp naar keuze met een materiaal naar keuze. Tijdens alle lessen wordt er gewerkt met kleine groepen en is er veel individuele aandacht voor de cursisten", aldus Merel Groen. Zij behartigt de belangen van haar vader docent en kunstenaar Cees Groen, die de teken-, schilder- en boetseer les geeft. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via kunstworkshopsbommelerwaard@hotmail.com. Vermeld daarbij je naam, leeftijd, woonplaats, telefoonnummer, keuze workshop en een motivatie voor deelname.

De eerste gratis workshop Schilderen met Acrylverf is van 12.30 uur tot 14.00 uur. Van 14.30 uur tot 15.45 uur is er een workshop Portrettekenen. Kijk voor meer info op kunstworkshopsbommelerwaard.nl.

Meer berichten
Shopbox