Wensstichting SHAMAJO houdt zaterdag 12 mei een concert speciaal voor (meervoudig) gehandicapten. Deze middag zijn zij de VIP's! Kaartjes voor het concert kosten 17,50 euro en zijn te bestellen via shamajo.nl/evenementen/shamajo-vip-concert.
Wensstichting SHAMAJO houdt zaterdag 12 mei een concert speciaal voor (meervoudig) gehandicapten. Deze middag zijn zij de VIP's! Kaartjes voor het concert kosten 17,50 euro en zijn te bestellen via shamajo.nl/evenementen/shamajo-vip-concert.

Concert voor mensen met beperking

Frans Duijts, Marianne Weber, Danny Smoorenburg en Henk Damen zijn enkele artiesten die het levenslied ten gehore brengen tijdens het SHAMAJO VIP-concert op zaterdag 12 mei in de Kindertuin in Zaltbommel. Dit concert organiseert Wensstichting SHAMAJO in het bijzonder voor (meervoudig) gehandicapten.

Zaltbommel - Het is niet altijd even makkelijk om naar een concert te gaan als je (meervoudig) gehandicapt bent. Maar daar brengt Wensstichting SHAMAJO verandering in. Op zaterdag 12 mei organiseert dit goede doel in samenwerking met BF Events een concert speciaal voor hen. Want zij zijn die middag dé VIP's.
Verschillende Nederlandstalige artiesten vertolken, naast hun eigen nummers, bekende Nederlandse hits. Ga jij ook naar huis met die felbegeerde foto of handtekening van jouw favoriete artiest? Wil jij ook gezellig meezingen en dansen, knuffelen met de mascottes Lofmie & Fielmie en genieten van een lekker frietje met mayo?

Danny Smoorenburg
Danny Smoorenburg, winnaar Europees Songfestival 2007 voor mensen met een beperking, zingt het liefst de hele dag door. Hij is een van de artiesten van het VIP-concert en tevens ambassadeur van de stichting. Hij zal, samen met De Boemeltjes, zorgen voor een spectaculaire opening van het concert. 'De Boemeltjes' is een orkest waarin mensen met een verstandelijke beperking samen muziek maken. Ze spelen voornamelijk bekende Nederlandstalige liedjes en meezingers. De artiesten worden begeleid door danseressen onder leiding van Zandalee Cardinaal.

Rolstoeltoegankelijk
Het SHAMAJO VIP-concert begint om 13.00 uur. Onder muzikale begeleiding van Blaaskapel Spuug-Zat wijzen de SHAMAJO-vrijwilligers de plaatsen toe. De locatie is toegankelijk voor rolstoelen en er is voldoende ruimte voor de VIP's en begeleiders. De vrijwilligers staan klaar om een helpende hand te bieden aan bezoekers. Om 17.00 uur is het concert afgelopen.

Kaartjes
Wil jij ook komen genieten van het SHAMAJO VIP-concert? Kaartjes kosten 17,50 euro en zijn te bestellen via shamajo.nl/evenementen/shamajo-vip-concert.
Het concert vindt plaats op zaterdag 12 mei in in de Kindertuin in Zaltbommel van 13.00 tot 17.00 uur. Kijk voor meer informatie op facebook.com/Shamajo.nl.

Meer berichten