Het Rabo Wooncafé XXL vindt plaats op donderdag 5 april. De entree is gratis.
Het Rabo Wooncafé XXL vindt plaats op donderdag 5 april. De entree is gratis.

Tweede editie van het Rabo Wooncafé XXL

Huren of kopen? Verhuizen of verbouwen? Nieuwbouw? Bij het Rabo Wooncafé XXL, op donderdag 5 april, helpen ze je stap voor stap op weg. Van het kopen van je eerste huis tot het verbouwen van je huidige huis, en alles wat daar tussenin zit.

Zaltbommel - Het Rabo Wooncafé XXL biedt persoonlijk advies op het gebied van interieur, tuinen, nieuwbouw, energiezuinig (ver)bouwen en hypotheken. Ook staan er financieel adviseurs voor je klaar. Tijdens een kosteloze en vrijblijvende hypotheek-speeddate kom je te weten hoeveel je kunt lenen voor het kopen van een (ander) huis en krijg je tips en inzicht. Vergeet niet je loonstrook mee te nemen.

Onder de vele Bommelerwaardse woonexperts zijn ook interieurontwerpers en tuinarchitecten aanwezig. Aan de hand van meegebrachte foto's, plattegronden en tekeningen geven zij tijdens een persoonlijk speeddate van 20 minuten persoonlijk advies over je interieur of tuin. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor de speeddates.

Tijdens het evenemet is ook de projectontwikkelaar aanwezig met meer informatie over nieuwbouwproject de Weteringsehoek in Rossum. Hij presenteert dan exclusieve nieuwe beelden.

Het Rabo Wooncafé XXL wordt gehouden bij Rabobank Bommelerwaard aan de Hogeweg 55 in Zaltbommel van 18.00 tot 22.00 uur. De entree is gratis.

Meer berichten