Opening jeu de boulesbaan

Zuilichem - De Jeu de boulesbaan op het vernieuwde voorplein van het dorpshuis Den Ham in Zuilichem is zaterdag in gebruik genomen. Ongeveer 40 mensen kwamen af op de bijeenkomst. De baan was een initiatief van het dorpshuis en Zuilichem Leeft en werd voor een deel gefinancierd door de gemeente.

Er werd ter plekke een groepsapp gelanceerd 'Platform Jeu de boules Zuilichem'. Ter plaatse melden zich al 10 deelnemers voor de groepsapp. De groep is bedoeld om enerzijds door de organisatie informatie te verstrekken over jeu de boules in Zuilichem, maar kan ook gebruikt worden om met leden afspraken te maken om te spelen. Iedereen kan zich, onder vermelding van voornaam, achternaam en telefoonnummer, aanmelden voor deze groepsapp via info@zuilichemleeft.nl.

De eerste afspraak die gemaakt werd was dat de zaterdagmiddag een vaste speelmiddag wordt. Iedereen met of zonder jeu de boulesballen kan dan komen spelen op de dubbele baan bij het dorpshuis. Zuilichem Leeft zorgt dan voor jeu de boulesballen. Overigens kan er de hele week door iedereen gespeeld worden, maar dan moet men eigen jeu de boulesballen meenemen.

Meer berichten