Sjors Sportief en Sjors Creatief roept (sport)verenigingen/cultuuraanbieders op om zich aan te melden.
Sjors Sportief en Sjors Creatief roept (sport)verenigingen/cultuuraanbieders op om zich aan te melden.

Ook volgend jaar Sjors Sportief en Sjors Creatief

Zaltbommel - Het schooljaar is nog niet voorbij, maar Spel& is dik tevreden over het aantal deelnemers aan de 'Sjorsactiviteiten'. Al 1065 basisschoolleerlingen deden mee aan de kennismakingsactiviteiten die verenigingen en Spel& in de gemeente Zaltbommel aanbieden. Hiervoor maken zij gebruik van de website van Sjors Sportief &Sjors Creatief. Van al die kinderen wordt een deel lid van de vereniging waar zij kennis mee hebben gemaakt.

Deze activiteiten vinden het hele schooljaar plaats. De vereniging bepaalt zelf wanneer zij de kennismakingsactiviteit laat plaats vinden en zet deze in het online 'Sjorssysteem' . Kinderen op de basisscholen in de gemeente krijgen aan het begin van het schooljaar een Sjorsboekje met een overzicht van alle activiteiten en verenigingen. Vervolgens kunnen zij online inschrijven voor de activiteiten.

Ook volgend schooljaar zijn Sjors Sportief &Sjors Creatief weer aanwezig in de gemeente. Aan het begin van het schooljaar wordt het Sjorsboekje uitgereikt aan de kinderen. Maakt je vereniging nog geen gebruik van 'Sjors'? Of ben je geen vereniging, maar bied je wel leuke activiteiten aan voor kinderen in de gemeente Zaltbommel? Neem dan voor half mei contact op met Spel& voor meer info. Voor sportactiviteiten: Willem Roefs, wroefs@welzijnbommerwaard.nl, 06- 551 384 32, voor culturele activiteiten: Evelien Baudoin, ebaudoin@welzijnbommelerwaard.nl, 06- 534 976 35.

Meer berichten