Mimi is 1 jaar oud en ze komt uit het buitenland. Er wordt een baasje gezocht met ervaring.
Mimi is 1 jaar oud en ze komt uit het buitenland. Er wordt een baasje gezocht met ervaring.

Dier van de week: Mimi

Deze lieve enthousiaste jonge gesteriliseerde dame van 1 jaar is Mimi. Mimi is samen met haar zusje uit het buitenland naar ons gekomen omdat ze daar geen schijn van kans hebben. Mimi is dol op aandacht en ze vindt dan ook echt iedereen leuk. Ze is in het buitenland gewend om met andere honden samen te zijn. Ze loopt al wat mee aan de riem, maar dat moet nog verder geoefend worden. Mimi is een grote pup die alles nog moet leren, want in huis is ze niet gewend. Ze heeft het formaat van een slanke labrador/golden kruising. Ze staat hoog op haar poten. We zoeken een baas voor haar die ervaring heeft met het opvoeden en begeleiden van een hond. Iemand die weet hoe het werkt om een hond zindelijk te maken en alles aan te leren. Ze is meer dan de moeite waard, want ze is niet alleen heel knap om te zien maar ook super lief. We weten niet of ze met katten kan. Heb je interesse? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Meer informatie is verkrijgbaar bij: Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard, Steenweg 8 in Bruchem, 0418- 643 129, www.dierenasiel-bommelerwaard.nl.

Openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag van 13.30 tot 15.30 uur en zaterdag van 11.00 tot 15.30 uur. Op maandag en zondag is het asiel gesloten.

Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak te maken. Volg het dierenasiel ook via Twitter: @asielbruchem en Facebook.

Meer berichten