Het Superieure Evolutie team

Berlicum - In Berlicum werd afgelopen weekend weer een regionale scouting wedstrijd gehouden, waar de patrouille 'Het Superieure Evolutie team' van Scouting St. Martinus hard heeft gevochten voor de eerste plaats. Het team bestaat uit Han van Oers, Nando Hulsebos, Julian van Honk, Daan van de Weijenberg, Christiaan van Keulen en Cees Wolff.

Wedstrijd
Ze hebben een prachtige kampkeuken gebouwd, en ze hebben een lange hike gelopen op zaterdag. Hierna hebben ze in een blok creatief bezig zijn verschillende items moeten maken en een nieuw volkslied moeten schrijven. Ook hebben ze op het gebied van Sport en Spel top gepresteerd en dit blok gewonnen.

Helaas hebben ze niet de eerste plaats behaald, maar de derde. Ook voor deze plaats hebben ze moeten strijden. Met deze verdiende plek mogen ze naar de Landelijke Scouting wedstrijden in Baarn. De laatste keer dat een jongenspatrouille van de St. Martinus daarheen mocht, was in 1998. Een hele prestatie dus! Hopelijk hebben ze nog wat kracht voor aankomend weekend. Dan wordt er gestreden tegen 116 andere patrouilles uit heel Nederland.

Meer berichten