Foto:

De Rabo Pop-up Zomertour van start!

Deze zomer trekt Rabobank Bommelerwaard met de Rabobus de Bommelerwaard in. Met de opvallende Volkswagenbus komt de bank tijdens de Rabo Pop-up Zomertour voor extra advieskracht naar de mensen toe. In de maanden juni en juli staat de bus op verschillende plekken in de Bommelerwaard. Mensen kunnen er terecht voor vragen over dagelijkse bankzaken zoals het openen van een rekening, afsluiten van een creditcard of een reisverzekering. Ook kunnen de medewerkers helpen met vragen over internet- en/of mobiel bankieren.

REGIO - Er is veel vraag naar advies op het gebied van dagelijkse bankzaken, hypotheken, beleggen, bankieren voor ouderen en het starten van een bedrijf. De bus is omgetoverd tot een mobiel Rabobank-kantoor. Er is een zithoek om rustig een gesprek voeren. De bus is bovendien voorzien van WiFi. In de Rabobus kan men niet terecht voor het opnemen of storten van contant geld.

Speciaal voor de zomermaanden kunnen mensen een gratis vakantiecheck laten doen. Is de betaalpas geactiveerd voor buiten Europa? Is een extra betaalmiddel zoals een creditcard nodig voor op vakantie?

Deelnemers maken kans op een zomers prijzenpakket door mee te doen met de zomeractie ter plaatse. Tijdens de Rabo Zomertour zijn de pop-up inlooppunten in Het Zonnelied in Ammerzoden, De Wilhelminahof in Brakel en de Seniorenhof de Munt in Hedel in de Rabobus.

De Rabobus is van 1 juni t/m 31 juli 5 dagen in de week op 5 locaties te vinden van 09.00 – 12.00 uur:

·         Maandag: Jumbo in Gameren, Middelkampseweg 6

·         Dinsdag: Hoogvliet in Hedel, Ammerzodenseweg 13A

·         Woensdag: Coop in Rossum, Burg. van Randwijckstraat 21

·         Donderdag: Parkeerplaats MCD in Aalst, E.P. van Ooijenstraat 1

·         Vrijdag: Albert Heijn in Zaltbommel, Steenweg 8a

Meer berichten