Foto:

Mooiste Truck van Nederland

Het zijn spannende tijden voor Transportbedrijf Van Suijdam en chauffeur Jeffrey van Suijdam uit Zaltbommel. De vrachtwagen van Van Suijdam maakt kans om deze week op het Truckstar Festival in Assen, 28 en 29 juli, verkozen te worden tot Mooiste Truck van Nederland. Het Truckstar Festival is het grootste transportevenement in Europa. Het TT Circuit van Assen staat een weekend vol met ruim 2.200 vrachtwagens.

Assen - De 24 finalisten voor de Mooiste Truckverkiezing zijn gekozen door de lezers van het organiserende magazine Truckstar. De trucks zijn verdeeld over acht categorieën, zoals gekoeld vervoer, speciale voertuigen en tanktransport. In elke categorie kozen de lezers drie trucks. De 24 vrachtwagens krijgen een prominente plek op het festivalterrein.

Alle auto's zijn werkauto's waar dagelijks mee gereden wordt, showtrucks zijn uitgesloten van deelname. Dat neemt niet weg dat elke vrachtwagen door zijn eigenaar en chauffeur voor het weekend in perfecte staat wordt gebracht. Een vakjury bepaalt tijdens het festivalweekend welke truck de mooiste is. Op zondagmiddag wordt dat bekendgemaakt voor de volgepakte hoofdtribune.

De auto van Transportbedrijf Van Suijdam en chauffeur Jeffrey van Suijdam uit Zaltbommel neemt deel in de categorie Zeecontainertransport. De wagen maakt dus kans op de eerste plek in die categorie en op de algehele overwinning.

Meer berichten