Taxateur Arie Molendijk is zaterdag 1 september in Zaltbommel voor een taxatiemiddag van zeldzame boeken. Schroom niet om langs te komen voor een taxatie.
Taxateur Arie Molendijk is zaterdag 1 september in Zaltbommel voor een taxatiemiddag van zeldzame boeken. Schroom niet om langs te komen voor een taxatie.

Taxateur Arie Molendijk komt naar Zaltbommel

Denk je zeldzame boeken in je bezit te hebben? Bijvoorbeeld (staten)bijbels, oude (handingekleurde) atlassen, geïllustreerde werken, reisboeken, ansichtkaarten, prenten of handschriften of documentatiemateriaal uit de Tweede Wereldoorlog. Schroom dan niet om langs te komen voor een taxatie door Arie Molendijk.

Zaltbommel - De taxatiemiddag vindt plaats op zaterdag 1 september in de Sint Maartenskerk, Kerkplein 1 in Zaltbommel, van 13.30 tot 16.00 uur. De taxaties vinden alleen plaats op de taxatiedagen, dus niet via foto's of aan huis. Kosten voor een taxatie zijn 5 euro van één tot tien boeken of seriewerken. De taxatiekosten van grotere partijen/bibliotheken, die meer tijd in beslag nemen, variëren van 25 tot 50 euro. Je krijgt altijd alle aandacht en uitleg. Een taxatierapport is zo nodig ook mogelijk, maar alleen voor waardevolle boeken met een waarde vanaf 200 euro en tegen een van tevoren afgesproken tarief.

Arie Molendijk heeft bijna 2000 taxatiedagen op zijn naam staan. Tot in Canada, de Verenigde Staten en Australië is hij op dit gebied een (internationaal) begrip. De taxaties die hij verricht, zijn gebaseerd op opbrengsten van vergelijkbaar materiaal op recente veilingen.

Meer berichten