Zaltbommels Kamerkoor zoekt versterking

Het Zaltbommels Kamerkoor bestaat momenteel uit 23 leden. Ze zijn op zoek naar versterking. Foto: Fotografie Fotolux
Het Zaltbommels Kamerkoor bestaat momenteel uit 23 leden. Ze zijn op zoek naar versterking. Foto: Fotografie Fotolux

Het Zaltbommels Kamerkoor, onder leiding van Jan Opschoor, zoekt versterking. Op 4 november viert het koor haar 55-jarig jubileum met een concert in de Sint-Maartenskerk in Zaltbommel. Momenteel is uitbreiding bij zowel de dames- als herenstemgroepen gewenst. Tijdens de open repetitie op zaterdag 8 september is het mogelijk kennis te maken met het koor.

Zaltbommel - De open repetitie vindt plaats in Kulturhus De Leyenstein in Kerkdriel van 13.30 tot 14.30 uur. Aansluitend geeft het koor om 15.00 uur een miniconcert en brengt een selectie uit het lichtvoetige 'Lieder im Freien zu Singen' van Mendelssohn ten gehore. Je kunt vrijblijvend komen kijken en zelfs meedoen.

Dirigent Jan Opschoor legt het accent op werken uit de barok en romantiektijd. Het instuderen vindt het Zaltbommels Kamerkoor net zo interessant als het geven van concerten. Aspirant-leden met minder ervaring krijgen alle kans zich te ontwikkelen. De wekelijkse repetities vinden plaats op woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Sint Maartenskerk in Zaltbommel.

Het is ook mogelijk projectkoorlid te worden. Projectkoorleden zijn geoefende zangers die zelf hun partijen instuderen en in een aantal gezamenlijke repetities, voorafgaand aan de uitvoeringen, in en met het koor de puntjes op de i te zetten.

Geïnteresseerden zijn van welkom bij de repetitie of kunnen zich aanmelden via zaltbommelskamerkoor@gmail.com.

Meer info vind je op www.zaltbommelskamerkoor.nl.

Meer berichten