Vrijwilligersmarkt in kasteel Ammersoyen

Benieuwd of vrijwilligerswerk bij kasteel Ammersoyen iets voor je is? Kom op zaterdag 15 september een kijkje nemen bij de vrijwilligersmarkt en kom meer te weten over het kasteel en de verschillende vrijwilligersfuncties.

Ammerzoden - Ten behoeve van de openstelling van het kasteel is behoefte aan uitbreiding van het bestaande vrijwilligersteam. Gezocht worden onder meer vrijwillige rondleiders, publieksbegeleiders, gastheren/vrouwen, vrijwilligers voor de kaart- en winkelverkoop, educatie, kinderrondleidingen, housekeeping van de collectie en klein tuinonderhoud.

Geïnteresseerden zijn op 15 september tussen 13.00 en 16.00 uur welkom op de vrijwilligersmarkt. Om 13.00, 14.00 en 15.00 uur vertrekt er een verkorte rondleiding door het kasteel. De rondleider laat je kennismaken met het kasteel en zal het vrijwilligerswerk toelichten.

Voor vragen en meer informatie kun je na afloop terecht bij de vrijwilligerscoördinator en de teamleiders die meer kunnen vertellen over de inhoud van het vrijwilligerswerk. Inschrijven voor een kennismakingsgesprek of een snuffeldag is ter plekke mogelijk. Vooraf aanmelden is niet nodig en de entree is gratis.

Alle vrijwilligersvacatures zijn te vinden op www.glk.nl/ammersoyen.

Meer berichten