Elke week zet Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard een dier in het zonnetje. Deze week is dat Danny. Kijk voor meer informatie op www.dierenasiel-bommelerwaard.nl.www.dierenasiel-bommelerwaard.nl.
Elke week zet Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard een dier in het zonnetje. Deze week is dat Danny. Kijk voor meer informatie op www.dierenasiel-bommelerwaard.nl.www.dierenasiel-bommelerwaard.nl.

Dier van de Week: Danny (1 jaar)

Elke week zet Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard een dier in het zonnetje. Deze week is dat Danny.

Danny is een heel rustig gemakkelijk reutje. Hij gaat rustig mee in de auto (in een bench) en dan hoor je hem niet. Hij blaft ook zelden in de kennel en is sociaal naar andere honden. Danny komt uit het buitenland, maar daar was geen kans op een baasje. Danny heeft in het buitenlandse asiel een wond opgelopen aan zijn lip. Hij is daarvoor bij ons onder behandeling. Hij heeft er geen last van want hij eet, rent en speelt zoals altijd. Danny is gecastreerd, weegt ongeveer 15 kilo en is 1 jaar jong. Omdat we niet weten hoe hij op kleinere kinderen reageert plaatsen we hem niet bij een gezin met kleine kinderen. We weten ook niet of Danny samen met katten kan. Danny moet alles nog leren wat een huishond moet weten. Zindelijk worden, aan de riem lopen en alleen thuis zijn. Danny is heel graag bij mensen in de buurt, dus met het alleen thuis zijn zal goed geoefend moeten worden. Danny is een echte knuffelkont, het liefst zou hij in je kruipen. Dus we zoeken een baasje dat ook echt van knuffelen houdt. Heeft u de tijd om deze lieve knuffelbeer alles te leren wat een huishond moet weten? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie
Meer informatie is verkrijgbaar bij: Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard, Steenweg 8 in Bruchem, 0418- 643 129.

Openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag van 13.30 tot 15.30 uur en zaterdag van 11.00 tot 15.30 uur. Op maandag en zondag is het asiel gesloten. Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak te maken.

Volg het dierenasiel ook via Twitter: @asielbruchem en Facebook: www.facebook.com/Dierenasiel-en-pension-de-Bommelerwaard.

Meer berichten