Elke week zet Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard een dier in het zonnetje. Deze week is dat Ronnie. Kijk voor meer informatie op www.dierenasiel-bommelerwaard.nl.www.dierenasiel-bommelerwaard.nl.
Elke week zet Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard een dier in het zonnetje. Deze week is dat Ronnie. Kijk voor meer informatie op www.dierenasiel-bommelerwaard.nl.www.dierenasiel-bommelerwaard.nl. (Foto: )

Dier van de Week: Ronnie

Elke week zet Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard een dier in het zonnetje. Deze week is dat kitten Ronnie.

Yo, Ronnie hier! Ze noemen mij ook wel 'stoere' Ronnie hier in het gastgezin. Zo stoer ben ik eigenlijk helemaal niet hoor, want ik ben stiekem een watje. Wel een heel lief
watje. Als je rustig aan doet met mij komen we er samen wel uit. Aaien en kroelen vind ik fijn, mits je me niet te lang vast houdt. Spelen met balletjes en andere kattenspeeltjes vind ik geweldig! Wil jij mijn nieuwe baasje worden? Ik verblijf bij één van de gastgezinnen, dus naar het asiel komen voor mij heeft geen zin. Als je mijn baasje wilt worden, kun je naar het asiel bellen en als ze dan denken dat we een match made in heaven zijn krijg je het telefoonnummer van het gastgezin en mag je kennis met mij komen maken. Ik wacht vol verwachting.

Meer informatie
Meer informatie is verkrijgbaar bij: Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard, Steenweg 8 in Bruchem, 0418- 643 129, www.dierenasiel-bommelerwaard.nl.

Openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag van 13.30 tot 15.30 uur en zaterdag van 11.00 tot 15.30 uur. Op maandag en zondag is het asiel gesloten. Een afspraak maken is mogelijk.

Meer berichten