De Dijk bij Rossum, waar Maas en Waal elkaar bijna raken. De tocht van 7 oktober wordt gereden in en om de Bommelerwaard.
De Dijk bij Rossum, waar Maas en Waal elkaar bijna raken. De tocht van 7 oktober wordt gereden in en om de Bommelerwaard.

'Een dijk van een tocht' op 7 oktober in Bommelerwaard

Wielertrimclub De Roode Leeuw uit Ammerzoden houdt op zondag 7 oktober een prachtige toertocht in en om de Bommelerwaard.

Regio - Fraai landschap en goed berijdbare dijken zorgen voor een heerlijke sportbeleving. De tocht is al eerder georganiseerd door Stichting De Zes Bochten en kenmerkt zich door de prima verzorging rondom het evenement. Zo is er een heerlijke kopje koffie aan de start en onderweg en zijn er diverse materiaalposten onderweg voor als er stukken zijn. Ook kan men hier de bidons vullen. Aan het eind is er de mogelijkheid om een voedzame maaltijd te gebruiken. Dit alles allemaal voor één all-in prijs.

Men kan kiezen tussen drie afstanden: 65 km (5 euro) 85 km (5 euro) en 125 km (7,50 euro). Er kan vanaf 08.00 uur gestart worden voor de grootste afstand en elk half uur later voor de kleinere afstanden. De start is bij Partycentrum De Weesboom aan de Voorstraat 17 in Ammerzoden. Men kan zich vooraf inschrijven via onderstaande website. Deze tocht is opgenomen in de kalender van de NTFU en leden krijgen korting op de inschrijving.

Meer informatie en inschrijven via www.wtcderoodeleeuw.nl.

Meer berichten