Foto: Rob Schouten

Lekker bezig in het bos

De herfst is prachtig, áls je maar weet waar je zijn moet. En dat weten de boswachters maar al te goed. De boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen neemt (groot)ouders en (klein)kinderen op woensdag 24 oktober mee naar landgoed Waardenburg en Neerijnen.

Neerijnen - Samen met hen gaat hij op zoek naar bladeren, bomen en paddenstoelen. Naast geheimzinnige verhalen, laat de boswachter zien dat er heel veel soorten paddenstoelen bestaan met verschillende grootte, vormen en kleuren. Benieuwd wat er onder de rokjes te zien is? Breng dan een spiegeltje mee. Hiermee kan de onderkant van de paddenstoelen bekeken worden. Zo wordt deze wandeling een nóg leukere ontdekkingstocht.

De wandeling is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Er wordt gestart om 14.00 uur op de parkeerplaats van Stroomhuis Neerijnen, Van Pallandtweg 1 in Neerijnen en de wandeling duurt ongeveer anderhalf uur. Deelname bedraagt 5 euro, kinderen van 6 tot en met 12 jaar betalen 2,50 euro en donateurs van Geldersch Landschap & Kasteelen mogen gratis mee op vertoon van een geldige donateurspas. Reserveren is noodzakelijk en kan via www.glk.nl/activiteiten.

Meer berichten