Doorsnede van een stukje hout waarbij meerdere kleuringen gebruikt zijn. Foto: Frans Kop 
Doorsnede van een stukje hout waarbij meerdere kleuringen gebruikt zijn. Foto: Frans Kop 

Open inloopavond over microscopie

De Natuurwacht organiseert op woensdag 7 november een open inloopavond over microscopie. Frans Kop beantwoord die avond vragen over het gebruik van microscopen en microfotografie. Uiteraard kun je tijdens de avond zelf ook door de microscoop kijken naar een aantal mooie preparaten.

Zaltbommel - Ben je geïnteresseerd in microscopie of microfotografie? Kom dan eens kijken. De Natuurwacht Bommelerwaard wil graag de microkosmos meer onder de aandacht brengen, want ook de microscopische natuur is fantastisch om te zien.

Wil je zelf aan de slag met de microscoop, maar weet je nog niet goed waar te beginnen? Heb je een microscoop en wil je graag met andere mensen informatie en technieken uitwisselen? Houd je van fotografie en wil je de natuur eens van écht dichtbij in beeld brengen? Bij voldoende interesse wordt er een microscopie-werkgroep opgericht binnen de Natuurwacht.

De avond vindt plaats in het Cambium College, Courtine 2 in Zaltbommel, van 19.00 tot ongeveer 20.15 uur. Aanmelden voor de werkgroep kan die avond, maar ook via info@natuurwachtbommelerwaard.nl.

Meer berichten