58e Clubshow Knagend Vooruit

Het was weer ouderwets druk en gezellig op de 58e clubshow van Knagend Vooruit. Met meer dieren van vorig jaar groeit de belangstelling voor de kleindieren in Nederhemert tegen de landelijke tendens in.

Nederhemert - Ook was het heel druk met de bezoekers. De kwaliteit was wederom op een hoog niveau. Met twee keer het predicaat 'Uitmuntend' bij de konijnen, één keer bij de dwerghoenders en voor de eerste keer ook bij de sierduiven.

Tonnie Oomen uit Well (Blauwe Wener), Gerrit van de Laar uit Aalst (Tan), Evert-Jan Eikelboom uit Bruchem (Ko-Shamo) en Huibert Werner uit Nederhemert (Felegyhazer Tuimelaar) waren de succesvolle fokkers die met deze eer gingen strijken. Bij de hoenders was Peter Keijnemans uit Nederhemert de fokker van de winnende Shamo. Ook de zeven jeugdinzenders streden met hun dieren om de hoogste eer. De Groot-Zilver van Wigo Remmerde uit Nederhemert werd de welverdiende jeugdkampioen bij de konijnen. Joep van der Meijden uit Zuilichem had met zijn Orpington de mooiste hoender van de jeugdinzenders.

Meer berichten