Elke week zet Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard een dier in het zonnetje. Deze week is dat Remco. Kijk voor meer informatie op www.dierenasiel-bommelerwaard.nl
Elke week zet Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard een dier in het zonnetje. Deze week is dat Remco. Kijk voor meer informatie op www.dierenasiel-bommelerwaard.nl (Foto: )

Dier van de Week: Remco (ongeveer 7 jaar)

Elke week zet Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard een dier in het zonnetje. Deze week is dat Remco.

Deze lieve kater is Remco. Remco is als zwerver bij ons binnen gekomen. Hij heeft heel erg moeten wennen bij ons, nog steeds, maar hij begint wat meer rust te krijgen. We schatten dat Remco zo'n 7 jaar is. Voor Remco zoeken we een rustig baasje. Een baasje dat hem de tijd geeft om te wennen. We weten verder niets over zijn achtergrond. Aangezien hij nieuwe dingen spannend vindt, plaatsen we hem niet in een druk gezin met kleine kinderen. Het is niet bekend of hij met honden kan. Aangezien hij buiten is gevonden, verwachten wij dat hij een baas met tuin wel prettig zal vinden. Remco heeft, zover wij kunnen zien, niets met andere katten. We denken dan ook dat hij graag de enige kat in huis is. Denkt u het baasje voor deze lieve kater te zijn? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie
Meer informatie is verkrijgbaar bij: Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard, Steenweg 8 in Bruchem, 0418- 643 129, www.dierenasiel-bommelerwaard.nl.

Meer berichten