Star on Stage op Cambium

Het Cambium College en de Hogeschool Arnhem en Nijmegen werken samen aan één doel: het stimuleren van de zelfontplooiing van de leerlingen van het Cambium College. Om dit doel te realiseren organiseren studenten een talentenjacht. Vrijdag 11 januari vindt de talentenjacht Star on Stage plaats in De Poorterij. Het Cambium College wil door de talentenjacht talentontwikkeling onder de aandacht brengen, en wel bij alle leerlingen. De middelbare school vindt dat het laten zien van talent toegankelijker moet worden voor de leerlingen.

Zaltbommel - Er zijn studenten van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen aangewezen om de zesde editie van Star on Stage te organiseren voor de middelbare school.

Op vrijdag 11 januari vindt de talentenjacht Star on Stage plaats. Het thema van deze avond is 'Oscars'. Hierbij zullen alle deelnemers en bezoekers worden behandeld als echte sterren. Ben je geïnteresseerd? Wil je lokaal talent aanmoedigen of wil je een leuke avond beleven? Koop dan snel een kaartje voor deze geweldige avond!

De kaarten kosten 5 euro per stuk en zijn te koop bij de Poorterij of verkrijgbaar via het volgende e-mailadres: you.nique.staronstage@gmail.com.

You-nique events
Fleur, Lena, Luc, Rob, Romy en Sander, studenten van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, zijn verantwoordelijk voor de organisatie van het evenement Star on Stage. Heb je vragen? Stuur dan een mailtje naar you.nique.staronstage@gmail.com.

Meer berichten